Ervaringen – Testimonials

 • Helga van Eck is puur. Helga heeft een gave en legt een warme verbinding met zowel ouder als kind. Helga stelt zich open en gelijkwaardig op en is daardoor heel benaderbaar. Onze zoon heeft geleerd, dat hij niet raar is, maar bijzonder. Hij heeft meer zelfvertrouwen gekregen. een aanbeveling waard! G.M Groningen
 • Sinds de eerste ontmoeting, groei ik elke dag een klein beetje en leer ik steeds beter om mezelf te beschermen. Ik zie de toekomst weer positief tegemoet. Helga, je bent een mooi mens, met een hart van goud
 • Vanaf het eerste moment een enorme klik met Helga. Een fijn mens met een positieve uitstraling. Onze problemen werden snel opgelost. Blij dat we hiervoor gekozen hebben.
 • De cursus intuitieve ontwikkeling van PuurLicht gevolgd in 2011: Ben er nog stil van, zo mooi
 • Ik ben naar Helga toegegaan omdat ik veel stress en spanning ervaarde. Na afloop van de sessie voelde ik me blij, opgelucht en ontspannen. Het was een zeer prettige ervaring en ik heb een hoop bevestiging gekregen en handvatten hoe ik beter met stressvolle situaties om kan gaan. zeer waardevolle ervaring, die ik iedereen kan aanbevelen. het kan je een hoop nieuwe inzichten opleveren. Helga is warm, open en zeer vriendelijk. Heel bijzonder allemaal!
 • We zijn bij Helga terechtgekomen, toen we op zoek waren naar antwoorden. We waren wel bekend in het wereldje van alternatieve geneeswijzen, maar spirituele hulp was voor ons onbekend terrein. we vonden het een beetje eng. We hebben echter meer hulp gekregen dan verwacht. Ik had een laag energie niveau met bijbehorende pijnklachten, waardoor ik al tien jaar in gevecht was, met de kleinste dingen die ik tegenkwam in mijn leven. Dit had ook grote gevolgen voor mijn gezin. helga heeft me geholpen om de ballast die ik in de vorgande jaren had verzameld, van mijn schouders te halen.
 • Ik had al vaker behandelingen gehad en hoop gehad op verbetering. De healing heeft een groot verschil gemaakt in mijn leven. ik had geen pijnstillers meer nodig of kon de pijn zelf onder controle houden. Sinds de eerste ontmoeting ben ik iedere dag een stukje gegroeid.
 • Een prettige ervaring. Ik heb bevestiging gekregen die ik nodig had, ben tevreden en opgelucht. Helga is ontzettend aardig en nuchter en kan je de kracht en positiviteit geven als je het zelf even mist
 • Je straalt warmte uit en bent een zonnetje voor anderen.
 • Dank voor ons gesprek. vanmorgen opende de oester en er kwam een parel uit, een glanzende parel! die parel heb jij gevonden.
 • Verbinden, sfeer maken zijn volgens mij dezelfde woorden, bedankt da tje deze sfeer hebt gecreerd, zodat iedereen deze dag kon leren
 • Je bent een inspiratiebron voor iedereen. ga alsjeblieft door met wat je doet
 • Wat een mooi, lief en integer persoon ben je. dank je wel voor de mooie gesprekken en inzichten
 • Ik vond het heel erg fijn om met je praten. je begreep me en dat voelde veilig
 • Ik raad Helga echt van harte aan. Ze is geweldig in haar begeleiding en helpt erg goed
 • We zijn met Puur in aanraking gekomen voor mijn oudste zoon en daarna ook voor de jongste. Mijn kinderen waren gelijk op hun gemak bij Helga. ze kwam heel gauw achter de pijnpunten, zodat er thuis verder aan gewerkt kon worden. Beide jongens zijn al een tijdje niet meer bij Helga geweest, want het gaat Super goed met ze!